2012. november 7., szerda

Néhány szépségtipp

Íme pár szépségtipp, amire sokan nem is gondolnának...:)
Amikor alig fog a szemceruza
Ha nem fogna rendesen a szemceruza, akkor semmiképp ne dobd ki, ugyanis csak a pénzt pazarolnád... Elég egy gyufa/gázgyújtó és egy 1 másodpercre rakd oda a ceruza hegyét. Várj vele egy kicsit, míg meg nem szilárdul, és máris úgy fog, mintha új volna!

Méz az ajkakra
Sokan dicsérik, hogy a méz jó az ajkakra, szóval ezt is gondoltam ideírom....:) Kenj egy kanálnyi mézet az ajkadra, hagyd rajta 5 percig majd mosd le, ezektől puha ajkakat kaphatsz.

Fogkrém pattanásokra
Ezt inkább egy olyan napon kell csinálni, amikor tudod, hogy nem teszed ki másnap a lábad a lakásból, ugyanis eléggé kicsípi a bőrödet, és piros lesz az arcod (persze ez csak 1 napig tart). Este kend be az arcodat/pattanásokat fogkrémmel, és reggel mosd le.

Le a karikákkal!
Rakj be még este kanalakat a mélyhűtőbe és reggel vedd ki. Tedd a szemed alá a kanalakat és néhány percig hűtsd le vele.


Ha beszáradna a szájfény
Melegíts egy bögrébe vizet, és rakd bele a szájfényt.



Világosabb haj
Ezzel a módszerrel kicsit várnod kell még a napsütésig... Kenj citromot a hajadra (előtte hajmosás) és hagyd száradni a hajadat a napon (ettől nem, hogy a színe, hanem a formáját is feldobja). Persze ez csak azoknak jó, akinek van is idejük rá...

Puha, fényes haj
Ez egy kicsit kellemetlenebb szagú megoldás a hajad érdekébe: mikor hajat mosol ecettel öblítsd le a hajkoronád. Utána még megmoshatod a hajad, mert gondolom nem szeretnéd, hogy érződjön ez a szer a hajadon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése