2012. november 5., hétfő

Christina Aguilera stílusa

Ebben a bejegyzésben arról számolok be, hogy milyen Xtina stílusa (legyen szó a hajáról, öltözködéséről vagy a sminkjéről), és ha valami megtetszik akkor ti magatok is hasonlíthattok arra...:)

Haja
Xtinának már sok féle hajstílusa volt, most itt van pár kép róla, hogyan változott az évek során (katt a képre a nagyításért):
Öltözködése 2012-ben:
Mivel sokféleképp öltözködött, és régóta van a köztudatban, ezért nem megyek végig a bikinifelsős bugyivillantós nadrág korszakától a divatosabb öltözködésééig.
Itt egy kicsit rockosabban öltözködött: koponyás cicanadrág, bőrdzseki és vámpírszájas felső, EZEN a linken megmutatják, hogy hogyan készíthetsz te is ilyet.
Nos, látszik, hogy Xtina szereti a cicanadrágokat, ugyanis jópárszor rajtakapták, hogy ilyet visel (de amíg fenék alá ér a pólója addig no problem:)), itt egy fekete pólóval és egy farmermellénnyel kombinálta (te is csinálhatsz farmerdzsekiből mellényt, csak annyit kell csinálnod, hogy levágod az ujjait).
Mivel Christina főállású anyuka, ezért nem mindig tud mindig tökéletes ruhákat felhúzni. Itt egy bő inget és egy kopott farmert húzott fel, de be kell vallani ez is nagyon jól áll neki!:)
Itt épp a reptérre tartott, és egy nagyon ötletes felsővel jelent meg: telerakta a fekete pólóját jelvényekkel, szóval ha van nektek is egy egyszerű pólótok és jelvényetek, akkor ti is feltudjátok turbózni! Ám a nadrág már nem volt jó választás, ugyanis nagyon kiemeli a fenekét...
Csíkos szoknya, fehér nyomtatott póló, farmerdzseki és egy harisnya= laza és egyben csinos megjelenés.
Itt is cicanadrággal és bő, hosszú pólóval jelent meg (Avril feelingje van ennek a szettnek, ugyanis idén ő maga is sokszor jelent meg hosszú, bő póló és cicanadrág kombóval), azt, hogy alakját akarja-e takarni, vagy pedig ez tetszik neki az bizony kérdéses...

Christina Aguilera inspirálta sminkvideók:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése