2012. február 22., szerda

Mikre jó még az Aspirin?

Mind tudhatjuk, az Aspirin a fejfájás elleni gyógyszer, ám de nem csak fájdalomcsillapításra alkalmas.




  • Leszárítja a pattanásokat/hidratálja a bőröd
Amerikában egy újabb arcpakolási láz hódít, ami nem más mint az Aspirines arcpakolás. Mész valahová, de kinőtte egy pattanás? 


Egyszerű pakolás: Törj porrá 4-6 a Aspirint, keverd össze egy evőkanál vízzel és kend az arcodra. 20-30 perc múlva mosd le az arcodról.


Hidratáló pakolás: Szintúgy törd porrá 4-6 db Aspirint és keverd össze egy evőkanál natúr joghurttal, és egy kiskanál mézzel majd kend az arcodra. Ezt is 20-30 perc múlva mosd le az arcodról vízzel.



  • Korpa ellen

Nem elég, hogy pattanásokat is leszárít, de még a korpás haj ellen is ellenszer ez a gyógyszer!


2 db porrá őrölt gyógyszert keverd el sima vagy korpásodás elleni samponnal és mossuk meg egyszer a hajunkat vele, majd másfél-két percig hagyjuk rajta a hajunkon, majd öblítsed le alaposan, és mosd meg ismét a hajad, de ezúttal Aspirin mentes samponnal.



  • A fényveszett és színtelen haj ellen

Az uszodák, fürdők, gyógyfürdők és egyéb efféle dolgok árnyoldala, hogy száradás után kifakulhat a hajunk, és elveszti fényét, ám de erre is kitűnő az Aspirin.


Rögtön hajmosás előtt 6-8 db kapszulát oldd fel egy pohár meleg vízben és masszírozd bele a fejbőrödbe, és 10-15 perc múlva pedig mossuk le. Ezt követően pedig a hajmosás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése