2011. november 3., csütörtök

Öltözz úgy mint Nina Dobrev!

Sokat gondolkoztam, miről vagy kiről szóljon a cikk, és úgy döntöttem, hogy a Vámpírnaplók sztárjáról, Nina Dobrevről írok egy cikket, ha esetleg tetszik a stílusa.. :)

Nina kedvencei:

 egyszínű ujjatlan póló

 ing

 kötött sapka


Összeállítások:
Ez az összeállítás tökéletes egy őszi napra. Húzz fel egy barna dzsekit és alá pedig egy egyszerű lila pólót. Nadrágként lehet egy csőnacit, vagy egy cicanadrág (az új divat az olyan cicanaci, ami egy farmerre hasonlít) és húzz fel egy fekete cipőt.

Nina is szereti a lazább szerkókat: farmer, balett cipő és egy fehér póló, ami mellé nagyon jól áll ez az ing.

Húzz egy rózsaszín, vagy bármi olyan pólót, ami megy a szürke pólóhoz. Fekete nadrág vagy melegítő és egy cipő. Ha fázol húzz fel egy farmerdzsekit és egy sálat, kiegészítőként húzhatsz egy kalapot is.

Ez az összeállítás tökéletesen megfelel egy randira, vagy bármi fontosabb eseményre. Vegyél fel egy sötét farmert, inget és egy fekete kabátot és egy szép fekete cipőt.

Húzz egy egyszerű sötét farmert, fekete pulcsit és egy szürke pólót. Kiegészítőként, vagy ha fázik a fejed húzhatod Nina kedvencét: egy kötött sapkát.

Húzz egy fekete dresst (ha akarod, hogy hasonlítson Nináéra, akkor vágd ketté, és kérd meg anyud, hogy varrjon rá cipzárt, de ügyeljetek, hogy ne legyen se túl nagy, se túl szűk! húzhatsz alá pólót is, ha félsz, hogy lecsúszik) egy harisnyát és egy fekete, hosszúszárú csizmát. Ha szeretnéd, hogy lazábbnak tűnjön húzz mellé egy inget, esetleg még egy kötött sapkát is.

Húzz fel egy fekete nadrágot fekete csizmával, és mellé egy olyan pólót, ami megy az inghez. Ha fázol húzz egy dzsekit is, na meg persze a kötött sapkát.

Mint az összes többinél, itt is farmert hord Nina. Húzz fel egy barna ujjatlant és egy fekete, összegombolhatós, kis mellényt. Kiegészítőként nagyon jól áll egy barna sál. 

Ehhez a szereléshez nem kell más, mint egy lila ujjatlan, fekete csőnaci/cicanadrág, fehér dzseki és egy világoskék dorkó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése