2011. november 4., péntek

Legyen olyan a hajad mint egy sztáré!

Gondolom sok sztárnak megirigyelnéd a frizuráját.
Egy tipp: Hajvasalás vagy sütővasalás előtt mindig használj hővédő spray-t!
Most leírom, hogy csinálhatsz olyan frizurát, mint pár sztárnak.


Mosd meg a hajad, és  3 mód közül választhatsz: nagyobb hajcsavarókkal feltekered a hajad, hajvasalóval illetve hajsütővel bele sütsz pár laza hullámokat (de csak miután megszáradt a hajad!). Ujjaddal fésüld ki a tincseket, és igazítsd meg, hogy lazának tűnjön. Fogd hátra a hajadat (minél magasabbra rakjad), és hasonló színű hajgumival gumizd be. Egy tincset csavarj rá a hajgumira, és hullámcsattal rögzítsd, hogy ne látszódjon a hajgumi. Szedjél ki pár tincset, és fújj hajlakkot a hajadra, hisz könnyen tönkremegy a frizura. 


Ha nagyon hullámos, vagy göndör a hajad, akkor vasald ki, és oldalt válaszd el a hajad. A füled előtti hajadat fogd fel (pár tincset hagyj elől, hogy lazábbnak hasson) és tűzd fel minél feljebb hullámcsatokkal. (Ha kivasaltad a hajad ajánlatos hajlakkal fixálni a hajad.)


Este, hajmosás után lazábban fond be a hajad, reggel pedig bontsd ki a hajadat (ha esetleg vizes még egy kicsit, szárítsd meg a hajad mielőtt kibontod). Kicsit kócold össze és fújd be hajlakkal.


Nos, ezt a frizurát könnyebb mutatni, mint magyarázni:


Ezt a hajat csak akkor tudod elkészíteni, ha van frufrud. Hajvasalóval egyenesítsd ki a hajad, és ha lelapulna, akkor tupírozz rajta a hajtöveknél. Miután elkészültél hajlakkal fixáld a hajadat. 


Hajmosáskor vigyél a hajadra hajgöndörítő hajhabot, majd kisebb tincseket csavarj fel a meleg hajcsavarókra. 1 óra elteltéve szedd ki a csavarókat, és az ujjaddal fésüld át kicsit, és igazítsd meg a hullámokat. Miután végeztél, fújj rá hajlakkot, hogy tartós legyen.


Mosás után csavard be a hajad hajcsavarókkal, majd reggel szedd ki, és válaszd oldalra a hajad. Bal oldalra gumizd be a hajadat (másik oldalon hagyj pár tincset, hogy lazábbnak hasson) és csavard rá a hajadat, hullámcsattal rögzítsed. Hajlakkal fixáljad a hajadat.


Válaszd oldalra a hajadat, és hajvasalóval vasald ki. Tűrd előre az összes hajadat és fújj rá hajlakkot.


Hajmosásnál körkefével szárítsd hullámossá a hajadat. A fejed tetején egy kicsit tupírozd fel, és egy hajpánttal  díszítsed hajkoronád. Hajlakkal rögzítheted. Ha van frufrud az különösen jól áll ezen frizurán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése