2012. október 24., szerda

Készülődés Halloweenra II. rész

Ííííme a második rész! Most pár jelmezötletet adok..:)
Zombi, vámpír, királylány(nem tudom, hogy kapcsolódik a Halloweenhoz), szellem - általában ezeknek öltöznek be. Félreértés ne essék, ezek is nagyon jó ötletek a rémiszgetős ünnephez, ám ez a cikk egy kicsit különösebb jelmezeket mutat(persze így is meg van az esély, hogy valaki ugyanannak öltözik be.)... Viszont a ruhák mellett a smink is nagyon fontos!

Halott menyasszony
Nem kell ehhez semmiféle esküvői ruhát venni, elég ha valami fehér ruhát veszel, aminek esetleg még talán esküvői ruha hatása van. Viszont ne legyen drága, ugyanis össze-vissza kell vagdosni, bepiszkítani, összetaposni, és hasonló dolgokat csinálni, ami olyan hatást kelt, mintha most keltél volna ki sírodból. Fátyol se árt a ruhához, de ha nem húzol az se baj.

Pszicho baba
A horrorfilmek jelentős szereplője lehet egy gonosz baba (pl.: Dead Silence). Ez egy kicsit költségesebb jelmez lehet, de ha összevarrod magadnak, vagy más esetleg felturbózod a ruhát, akkor olcsóbban megoldható. Általában ezeknek a babáknak régies stílusú ruháik vannak.

Joker
Gondolom ismeritek a filmet, amiben Joker szerepel, de aki nem tudná (igazából az előbb néztem meg én is melyik filmben szerepelt...:D), annak mondanám, hogy a címe A sötét lovag. A ruhához egy egyszerű lila öltöny, alá meg valami színes ing és nyakkendő.

Slenderman
Az internet nagy sztárja volt a magas, öltönyös arc nélküli Slenderman, aki gyerekeket rabolt el. Elég egy egyszerű öltöny és esetleg egy nagyon magassarkú cipő. A fejedre meg keress valami olyan fehér anyagot, amin átlátsz, hogy ne menj neki senkinek. Legalább ennél a jelmeznél nem kell figyelmet fordítani a sminkre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése