2012. szeptember 28., péntek

Melyik típusba tartozol és mi áll neked jól?

Gondolom én, hogy tudjátok, hogy vannak többféle típusok (tavasz, nyár, ősz, tél) és ezek alapján le van írva mit ajánlanak (de nem kötelező azokat hordani, ez csak egy fajta tipp). Persze segítséget is adok melyik típusba tartozol.:)



TAVASZ

Ez jellemzi: Arcszíne sárgás és arany, olykor-olykor arcukat szeplők díszítik, és nem ritka a rózsás pofi sem. Hajuk színe aranyszőke, lenszőke, mézszőke, vörösesszőke, aranybarna vagy esetleg a réz szín árnyalata. Szemük világos (zöld, kék) és néha arany pöttyöket találhatunk rajta.
Smink: Szemhéjfestéknek inkább a barnásabb árnyalatot mondanám, de a pasztell és az arany színeket sem kell elkerülnöd.

NYÁR (>uhh, de jó lenne, ha most is nyár lenne:)<)
Ez jellemzi: Arcuk színe általában világosabb (rózsaszínes vagy sárgás-bézs) és arcuk olykor rózsás, van, hogy szeplők is hozzájárulnak. Könnyen letudnak barnulni. Hajuk hamvasszőke, de lehet közép-sötétbarna, vagy ritkább esetben vöröses.
Smink: Rúzsnak a matt színeket, szemhéjon pedig egy hűvösebb árnyalatot ajánlanak. Alapozó választásnál pedig kerüld a sárgás árnyalatokat.

ŐSZ
Ez jellemzi: Arcbőrük világos esetleg rózsaszínes. Általában ők is szeplősek. Gyakran sápadtak, és nagyon nehezen barnulnak, de könnyen égnek. Hajuk a természetes hajszínek bármely árnyalata lehet. Szemük általában barnás árnyalatú, de van, hogy türkiz vagy zöld színű.
Smink: Szemhéjfestéknél a melegebb színeket válaszd, a hűvösebb színeket pedig inkább kerüld el, hisz sápíthatja a bőrödet.

TÉL
Ez jellemzi: Bőrük porcelános, színük rideg, fehér, sárgás, van hogy sápadt. Arcuk nem rózsás, szeplők is csak ritkábban van rajtuk. Hajuk sötét. Szemük lehet barna, zöld esetleg kék.
Smink: Sminkelésüknél nagyon figyelni kell, könnyen túlsminkelhetnek hathat. Szemhéjfestéknek a piros, fukszia vagy hideg rózsaszínt mondják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése