2012. január 26., csütörtök

Összeállítások, avagy jól néz ki-e, vagy nem?

Gondoltam néha csinálok egy olyat, hogy pár sztárról keresek képet, és leírom hány %-osan néz ki jól (50% alatt már nem tetszik). Lesz egy jó, és egy rossz összeállítás. Persze nem mindenkinek lehet ugyanez a véleménye! :) (Persze figyelembe veszem, ha hétköznapi az összeállítás.)


Mileynak nagyon jól állt ez a fodros fehér ruha, a derekánál jó ötlet volt az az öv, így nem tűnik el az alakja a fodrokban. <-> Az ékszerek oké volt, na de az a ruha? Olyan, mintha a nagymamája függönyét ellopta volna, és magára tekerte volna.

Nagyon csini Britney ebben a fekete csillogós overálban. <-> Ez a ruha nem is lenne rossz, ha összefogta volna egy övvel, így olyan, mint egy hordó. A kalap se lett volna létszükségletű (mondjuk ha ment volna a nem létező övhöz).

 Imádom ezt a ruhát Demitől! Olyan kis boszorkányos, de nem rossz értelemben véve. <-> Nem nagyon lopózott bele a szívemben a ruha. Nem tetszik, hogy konkrétan az egész ruha csak úgy virít (nem mintha nem szeretném az élénk színeket).

Egyszerűn imádom ezt a ruhát! Laza, csini de mégsem kihívó. <-> Egy állatmintás lehet jó, és lehet rossz. Nos, ez inkább az utóbbi.

Egyszerűen nagyszerű! Evanak nagyon jól áll ez a ruha! <-> Ha valaki sose látta volna őt, azt hinné az ember, hogy van rajta felesleg, pedig nincs!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése