2011. december 30., péntek

Szilveszteri ruha és smink



Gondolom mindenki készülődik már, most leírok pár összeállítást és egy sminket.


Összeállítások:


Fekete dress, fekete harisnya és egy bőrdzseki a hideg ellen és egy magassarkú. A glitterek feldobják a szerelést.


Húzz egy harisnyát felé egy fekete térdzoknit, jó hosszú pólót, fekete bakancsot és egy szürke pulcsit.


Egy állatmintás dress, fekete harisnya, fekete blézer és a ruhához menő cipő.


Egy aranyos téli hangulatú egyberészes ruha, fekete harisnya és egy fekete cipő.


Fehér póló (esetleg mintás) egy fekete tűl szoknya, fekete térdzokni, fekete cipő és egy fekete öv.


Egy flitteres póló, egy kabát, egy csőnadrág és egy cipő, ennyi is elég egy partyra.


Tippek: A harisnyát akár lecserélheted cicanadrágra is, ha hideg lenne, magassarkú helyett meg inkább lapostalpút húzz, abban könnyebb táncolni, és az éjszakát járni. :) 


Smink:


Először is válaszd ki a színeket. Mindenképp olyan színeket válassz, ami ugyanolyan színű (lila sminkhez lila glitter, kék sminkhez kék glitter stb.). 


Ha van olyan színű szemceruzád, ami ugyanolyan színű, mint a választott színű sminked, akkor színezd ki vele a szemhéjadat. Válasszuk ki a legsötétebb színűt a színpalettából, és fessük be a szemhéjadat, alul is kicsit fessél. A világosabb színűből a szemöldök és a sötét szemhéjfesték közötti részt fessed ki, majd ha szeretnéd húzz felül egy szép, ívelt tusvonalat (ha nem megy kérj meg valakit, hogy segítsen, vagy pedig hagyjad, nehogy elrontsd a sminket). Most pedig önts egy kis hajbalzsamot a kezedre (ezzel ragasszuk fel a glittereket úgy, hogy ne potyogjon le) és mártogasd bele az ecsetet, azt követően pedig a glitterbe. Szépen elfedjük a sötét szemhéjfestéket a glitterekkel. Miután végeztél szedd le az arcodról a glittereket, alapoz és jöhet a szempillaspirál.


Ha azt szeretnéd, hogy a szemed helyett a szádon legyen glitter, akkor nincs más dolgod, mint a hajbalzsamba belemártott ecsetet mártsd bele a glitterbe és szépen oszlasd el a szádon. De vigyázz a party közbe le ne nyaljad! :)

B.U.É.K.!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése